Kraam huren op de Mercatormarkt

Buurtkraam huren – buurtbewoners/particulieren

Ben je een buurtbewoner met een te volle berging of heb je een ander tof product? Huur een buurtkraam voor een prikkie, voor € 17,50 heb je 2 meter.

De buurtkramen zijn alleen voor buurtbewoners/particulieren. Geen commerciële verkoop. Zachte prijsjes. Verkoop van eten en drinken is niet toegestaan.

Stuur een e-mail naar info@mercatormarkt.nl voor meer informatie of om je aan te melden.

Of stuur een e-mail naar info@mercatormarkt.nl om jouw buurtkraamplek te reserveren.

Meld je (gratis) aan voor de buurtkraam mailinglijst, dan ontvang je voorafgaand aan elke Mercatormarkt een Buurtkraamreminder in je mailbox. Superhandig!

Buurtkraam huren Mercatormarkt Amsterdam

Standplaats of kraam huren – ondernemers

De Mercatormarkt reserveert altijd een aantal plekken voor lokale ondernemers. Het Mercatormarktteam wil op elke markt een goeie mix neerzetten met alle smaken en prijzen. Voor zowel food als non-food producten is de graadmeter: ondernemerschap met een goed verhaal!

Non-Food
Ben je ondernemer uit de buurt en heb of maak jij ook een mooi, origineel en/of lokaal product?

Voor de hele dag kost een kraam € 45,- ex btw per plek, exclusief stroom; en € 55,-  ex btw, inclusief stroom.

Eten & Drinken
Voor ondernemers die eten of drinken verkopen voor directe consumptie – zoals patat, hapjes, koffie, thee, sapjes – is er beperkt plek op de Mercatormarkt. Zo zorgen we ervoor dat de concurrentie onderling niet te groot is.

Deze plekken zijn € 75,- ex btw per plek, inclusief stroom.

Stuur een e-mail naar info@mercatormarkt.nl voor meer informatie. Marktmeesters Carolien en Hedwich horen graag van je en beantwoorden je mail zo snel mogelijk.

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden

Comments are closed.